- هرکسی مسئول یادگیری و پیشرفت خود است!
- آیا همان اندازه که برای غذای خود هزینه می کنیم؛ برای مغز و ذهن خودمان نیز سرمایه گذاری می کنیم؟
- تا به حال به این فکر کرده ایم چند کتاب در مورد تخصص کاریمان در سال خوانده ایم؟
اندکی بهتر شویم، یک قاعده ای هست که می گوید “برای اینکه زندگی بهتر شود، شما باید بهتر شوید” و جالب این است که بهتر شدن حد و مرز ندارد؛ پس اگر اراده کردیم که بهتر شویم هر روز باید به دنبال راهکار های جدید برای ارتقای سطح زندگی خود باشیم و زندگیمان را تغییر دهیم. در کار فروش هم اگر اندکی در روش، نتایج و زمینه های کلیدی فروش بهتر عمل کنیم، این تفاوت اندک می تواند درآمد زیادی را برایمان ایجاد کند. افزایش اندک ۳ الی ۴ درصدی مهارت ها و توانایی ها می تواند حاشیه ی امن پیروزی را در کارمان ایجاد کند و به تدریج ما را در جمع ۲۰ درصد فروشندگان برتر و سپس ۱۰ درصد فروشندگان برجسته قرار دهد. هرکسی رهبر ارکست زندگی خویش است چه بسا هرچه بهتر بنوازد زندگی زیباتر و با کیفیت تری خواهد داشت. یک ضرب المثل انگلیسی می گوید: “As you saw so shall you reap” یعنی “چو جو کاشتی، جو حاصل آید؛ هرچه بکاری همان را درو کنی”. آدمی آنچه را اندیشه کند می تواند خلق کند پس چه خوب است که اندیشه های مثبت در ذهن خود بپرورانیم.
قاعده ی دیگری هم هست که می گوید ” آنچه که شما را به جایگاه امروزتان رسانده برای پیشرفت شما در آینده کافی نیست” این جمله به این معناست که سطح دانش و مهارت الان ما برای رسیدن به جایگاهی که الان به آن رسیده ایم کافی بوده اما برای رسیدن به جایگاهی والاتر این سطح آگاهی و دانش کافی نبوده و قطعا باید آن را گسترش دهیم. در ادامه باید گفت چهار روش برای یادگیری مستمر می تواند موارد زیل باشد:
- کتاب های تخصصی Marketing را بخوانیم و اگر وقتش را نداشتیم سایت مستر ویزیتور را رها نکنیم!
- کلیپ های آموزشی را مشاهده کنیم و اگر Clip ایی را پیدا نکردیم، بریم به مکتبخانه مستر ویزیتور!
- در سمینارها و دوره های آموزشی شرکت کنیم و اگر پولش را نداشتیم، مقالات مستر ویزیتور را بخوانیم و از مشاوران و همکاران آن کمک بگیریم!
- یاد بگیریم و عمل کنیم….یاد گرفتن، دانستن است و عمل کردن، توانستن؛ این را باید فقط خودمان انجام دهیم و مستر ویزتور کاری نمی تواند بکند!
یادگیری باید مستمر باشد چون اگر یادگیری و تعالی خود را پیگیری نکنیم قطعا دانش ما کاهش خواهد یافت. خصوصا در دنیای امروز که عصر، عصر ارتباطات و تکنولوژی است و همه روزه اطلاعات و تکنولوژی جدیدی ارائه می گردد. پس به طور خلاصه ابتدا مطالعه و سپس تفکر کنیم: مطالعه بدون تفکر مانند خوردن غذا بدون هضم شدن است. مغز ما مانند یک قطعه زمین است، به آن توجه کنیم. کار زیاد کشیدن از آن مانند کشت کردن در آن است. مطالعه ی خوب و یادگیری مانند کود عمل می کند و نظم هم مانند افت کش است. برنامه ای منظم برای مطالعه روزانه مستر ویزیتور داشته باشیم …. با یک ساعت مطالعه مستر ویزیتور حداقل دوکتاب در هفته خوانده ایم!
کلینیک مشاوره تبلیغاتی ایده
ما در کلینیک مشاوره تبلیغاتی ایده با بیش از ۷ سال فعالیت در حوزه های مختلف صنعتی، خدماتی و توزیعی در سراسر کشور به تجارب خوبی دست پیدا کرده ایم. بدون شک تلفیق علم و تجربه می تواند همچون دو بالِ پرواز برای ایده های نو و بدیع باشد. در این راستا بخش مشاوره بازاریابی صنعتی و همچنین بازاریابی صادراتی موسسه ایده توسط دکتر بزاززاده مدیریت می شود. ایشان در طول این سال ها در حکم مدیر بازرگانی بین الملل، مدیر فروش، مدیر بازاریابی و همچنین مشاور بازاریابی و فروش، مشاور تبلیغات و برندینگ و همچنین مشاور بازاریابی صادراتی در واحدهای صنعتی مختلف سراسر کشور فعالیت کرده است. ما در شرکت ایده به دنبال شومن بازی نیستیم؛ سعی می کنیم به شما یک برنامه عملیاتی برای بخش های مختلف تحقیقات بازاریابی، بازاریابی داخلی و همچنین بازاریابی صادراتی، برندینگ، بازاریابی دیجیتال، تبلیغات و در نهایت چگونگی راه اندازی سامانه امور مشتریان بدهیم. بدون شک اگر یک واحد صنعتی به این برنامه طراحی شده عمل کند به جواب های جالب و عملیاتی خواهد رسید.
سایت آقای بازاریاب: مجری پروژه بازاریابی صنعتی
سایت کلینیک مشاوره تبلیغاتی ایده: مشاور پروژه های بازاریابی، تبلیغات و برندینگ
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: کانال تلگرام آقای بازاریاب | پیچ اینستاگرام ایده
رزومه علمی، پژوهشی و اجرایی: سید حجت بزاززاده