معرفی برخی از شبکه های اجتماعی برتر جهان
شبکه های اجتماعی حاکمیت دنیای مجازی را در دست گرفته اند. آنقدر شبکه های اجتماعی بین مردم محبوبیت پیدا کرده اند تاجایی که برخی کارشناسان معتقد هستند که با استفاده از آن ها می توان رفتار و عملکرد یک جامعه را تغییر داد و موفقیت های کسب وکار ها را موجب شد، می توان یک برند را در جامعه محبوب کرد یا از صحنه بازار حذفش کرد و همچنین فروش محصولات را بیشتر کرد و در واقع می توان گفت می شود سمت و سوی فعالیت ها را به هر طرف که خود می خواهیم ببریم. چرا که بسیاری از افراد جامعه، بیشتر اوقات فراغت خود را صرف گشت و گذار در شبکه های اجتماعی می کنند. شبکه های اجتماعی بقایشان در گرو فروش ترافیک های مصرفی به کاربران است و آن ها از زندگی آنلاین افراد استقبال می کنند و خوشحال می شوند که افراد حتی در رختخواب هم گوشی وتبلت و هرآنچه که با آن به اینترنت می روند را از خود جدا نکنند، مخصوصا در این روزها که هر گونه فعالیت اینترنتی برای آن ها تولید ثروت می کند. در ادامه به معرفی برخی از شبکه های اجتماعی برتر جهان می پردازیم :
فیس بوک یکی از پرمخاطب ترین و بزرگ ترین شبکه اجتماعی است. تنها در آمریکا بیش از یک میلیون شرکت های بزرگ و کوچک آگهی های تبلیغاتی خود را در فیس بوک می گذارند و شرکت های بزرگ آمریکایی بیش از ۱۰۰ میلیون دلار سالانه برای بودجه های تبلیغاتی خود در فیس بوک هزینه می کنند. علاوه بر این ۷۰درصد از بازاریابان از فیس بوک برای جذب مشتری استفاده می کنند. ۴۷ درصد از کاربران خود فیس بوک اعلام کرده اند که بیشترین تأثیر را در روند خرید آن ها فیس بوک داشته است. شاید یک از دلایلی که بیشتر سازمان ها از فیس بوک برای جذب مشتری استفاده می کنند و هزینه های کلانی هم برای تبلیغات در آن می پردازند تعداد کاربران آن به میزان ۱.۳ میلیارد باشد.
توییتر برای کسانی که تمایل دارند پیام ها یا آگهی های کوتاه را به اشتراک بگذارند بهترین شبکه اجتماعی محسوب می شود. این سایت با ایجاد سرویس promoted trend که در آن آگهی های ۲۴ساعته در هر شبانه روز منتشر می شود، توانسته است نزدیک به ۲۰۰ هزار دلار درآمد کسب کند. برخی کارشناسان اعتقاد دارند که باید توییتر را مانند فیس بوک جدی گرفت. ۳۴ درصد بازاریابان برای فروش محصولات خود و موفقیت در بازار جهانی از توییتر استفاده می کنند. این سایت بزرگترین شبکه اجتماعی سازمانی در جهان است و به عنوان یک شبکه اجتماعی بر اساس روابط تجاری معرفی شده است. این سایت یک شبکه تخصصی در میان کارشناسان ایجاد کرده است و توانسته است مدیران وکارمندان را به هم متصل کند. هم اکنون این سایت بیش از۳۵۲ میلیون عضو دارد که با گذشت هر ثانیه دو عضو به این سایت می پیوندند. در ماه گذشته صفحات مختلف این سایت ۳۵میلیارد بار دیده شده است. بیشترین بخش درآمد این شبکه از اشتراک کاربران و فروش تبلیغات به دست می آید.
- آقای بازاریاب = بازاریابی صنعتی
- موسسه تحقیقاتی ایده = تحقیقات بازار
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: کانال تلگرام آقای بازاریاب | پیچ اینستاگرام بزاززاده