زغال در دستان نادر خان یوسف زاده؛ بعضی وقت ها برای کار کردن نباید خیلی سختش کنیم؛ هر طرف که می ری می بینی پول ریخته؛ فقط یه کم غیرتِ کار کردن می خواد و امید به آینده….نادر خان یوسف زاده مصداق این داستانه؛ خاکی و بی ادعا و در عین حال کاسب به تمام معنا؛ نادر خان را نمیشه سیاه کرد چون غرق در زغاله! خودش انقد تو کارش متبحره که یه پا شرکت مشاوره کسب و کار هستش. ولی وقتی حرف از توسعه کار و پیشرفت شغلی به میون میاد با قاطعیت میگه هر کسی تو هر حرفه ای اگر میخواد طعم واقعی رونق و درآمد و موفقیت رو بچشه باید از مشاور تبلیغاتی یا شرکتهای مشاوره کسب و کار کمک بگیره. مشاوره فروش و بازاریابی از اون دسته فعالیتهاییه که هر جوونی در تمام طول مسیر کسب و کارش به اون نیاز داره. شاید همین تاثیر مشاوره تبلیغاتی و دستاوردهای قیمتیه مشاوره کسب و کار بوده که آقا نادر چنان از زغال تعریف می کنه آدم هوس می کنه بزنه تو کار زغال فروشی …. کی میگه نمیشه کار کرد؟! اگر نخوای کار کنی تمام عالم و آدم هم که بیان باز مثل شخصیت گِلام تو گالیور میگه نمیشه!
خلاصه پیشنهاد ما اینه اگر میخوای یه کار جدید راه بندازی یا در حال دست و پنجه کردن با مشکلات مختلفی تو کسب وکارت هستی در اسرع وقت از راهنماییهای بهترین مشاور کسب و کار یا مشاوره بازرایابی و فروش بهره مند شو و نزار هیچ مشکل کوچیک یا بزرگی مانع موفقیتت بشه!
کلینیک مشاوره تبلیغاتی ایده
ما در کلینیک مشاوره تبلیغاتی ایده با بیش از ۷ سال فعالیت در حوزه های مختلف صنعتی، خدماتی و توزیعی در سراسر کشور به تجارب خوبی دست پیدا کرده ایم. بدون شک تلفیق علم و تجربه می تواند همچون دو بالِ پرواز برای ایده های نو و بدیع باشد. در این راستا بخش مشاوره بازاریابی صنعتی و همچنین بازاریابی صادراتی موسسه ایده توسط دکتر بزاززاده مدیریت می شود. ایشان در طول این سال ها در حکم مدیر بازرگانی بین الملل، مدیر فروش، مدیر بازاریابی و همچنین مشاور بازاریابی و فروش، مشاور تبلیغات و برندینگ و همچنین مشاور بازاریابی صادراتی در واحدهای صنعتی مختلف سراسر کشور فعالیت کرده است. ما در شرکت ایده به دنبال شومن بازی نیستیم؛ سعی می کنیم به شما یک برنامه عملیاتی برای بخش های مختلف تحقیقات بازاریابی، بازاریابی داخلی و همچنین بازاریابی صادراتی، برندینگ، بازاریابی دیجیتال، تبلیغات و در نهایت چگونگی راه اندازی سامانه امور مشتریان بدهیم. بدون شک اگر یک واحد صنعتی به این برنامه طراحی شده عمل کند به جواب های جالب و عملیاتی خواهد رسید.
ًً
سایت آقای بازاریاب: مجری پروژه بازاریابی صنعتی
سایت کلینیک مشاوره تبلیغاتی ایده: مشاور پروژه های بازاریابی، تبلیغات و برندینگ
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: کانال تلگرام آقای بازاریاب | پیچ اینستاگرام ایده
رزومه علمی، پژوهشی و اجرایی: سید حجت بزاززاده